Flip book element

Талисмани с вградена защита, любов и хармония

20,00 лв.

Талисманите са подходящи за мъже и за жени. Можете да ги носите, като допълнително бижу към обици, гривни или самостоятелно, само като медальон. Необходимо е вечерно време да сваляте талисмана и да не е в контакт с вас. От време на време го оставяйте на слънчева светлина

да  въстанови енергийния си ресурс. Носете своя талисман, когато ходите на места, където има големи количества хора, болници, учреждения и други, защото като цяло там енергийте са ниски и е много възможно да се прилепят към вас.

Талисманите са добър подарък за ваши близки и приятели.

Категория:
Още

Гривни с вградена руническа защита

15,00 лв.

В гривните е вградена АКТИВНА защита с руни, които могат да ви предпазват от негативни влияния на други хора, негативни емоции и чувства. Гривните е добре да се носят, когато сте сред много хора или в натоварени емоционално сгради – болници, учреждения, места в които има твърде много ниски енергии и вибрации.

Гривните може да ги носите и в джоб, чанта, не е задължително да бъдат на ръката ви.

Гривните е необходимо вечерно време да се свалят и да не бъдат в контакт с вашето тяло.

Гривните нямат ограничения за носенето, може да ги поставите на бюро или в чекмедже, те работят и изчистват пространството.

Още

ОНЛАЙН СЕСИЯ С метафорични асоциативни карти МАК

80,00 лв.

Какви могат да са  ползите от сесия с метафорични асоциативни карти МАК:

  • Намиране на скрити послания от подсъзнанието.
  • Осветяване на блокажи и травми, за които не подозираме, по мек и щадящ начин, без да се налага да влизаме в траватичността на преживяванията.
  • Разширяване на светогледа и гледната точка
  • Намиране на вероятни решения
  • Намиране на ресурси, с които да се справите
  • Възможност да получите отговори, които са важни за вас
Категория:
Още

Как да работим с метафоричните асоциативни карти? видео

Категория:
Още

АУДИО КУРС – безплатен

Категория:
Още

ПОЛЕЗНИ АФИРМАЦИИ ЗА ВСЕКИ ДЕН

Категория:
Още

ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР

39,99 лв.

Получаването на подаръчен ваучер за онлайн курс може да предостави редица ползи, които обогатяват личния и професионален опит на получателя:
1. **Възможност за обучение:** Ваучерът осигурява възможност за достъп до образователен материал, който може да бъде полезен за усвояване на нови знания и умения.
2. **Лично и професионално развитие:** Онлайн курсът може да помогне в развитието на лични и професионални умения, подобрявайки това, което лицето вече знае или предоставяйки нови перспективи.
3. **Гъвкавост и самостоятелно обучение:** Онлайн курсовете често предоставят гъвкавост за учене според индивидуалния график и темп. Това позволява на получателя да учи в удобния за него темп и място.
4. **Подобряване на кариерните възможности:** Ако курсът е свързан със сферата на работата на получателя, той може да увеличи конкурентоспособността и кариерни възможности.
5. **Стимулиране на интереси:** Ваучерът може да бъде използван за изучаване на теми, които интересуват получателя и му предоставят удовлетворение.
6. **Създаване на общност:** Ако курсът включва интерактивни елементи или форуми, участниците могат да се свържат с други студенти, което може да допринесе за обогатяване на учебния процес.
7. **Поощряване на постоянното обучение:** Подаръкът на ваучер за курс подчертава важността на постоянното обучение и личния растеж, като стимулира човека да инвестира в себе си.
Всички тези аспекти съчетани в подаръчния ваучер правят този вид подарък ценен и подходящ както за обогатяване на знанията, така и за подкрепа на личния и професионален развитие.
Категория:
Още

курс Освободи се от негативните убеждения свързани с пари

39,99 лв.

Курсът “Освободи се от негативните убеждения свързани с пари” може да предостави разнообразни ползи, които помагат на участниците да преосмислят и преобразят своя подход към парите. Ето някои от потенциалните ползи:

  1. Разбиране и намиране на негативните убеждения: Курсът предоставя възможност за анализ и разбиране на негативните убеждения, които участникът може да има относно парите и финансите.
  2. Промяна на негативните програми свързани с пари: Участниците могат да научат техники и стратегии за промяна на негативните програми и убеждения, заменяйки ги с по-позитивни и подкрепящи.
  3. Преработване на негативните блокажи и сценарии свързани с пари
Категория:
Още

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.