Условия за поръчка

 
Избраните от Вас услуги се поставят в потребителска кошница, в която Вие във всеки един момент можете да променяте количеството, да добавяте или да изваждате продукти, както и да проверите, техните цени, и/или общата им сума.
 
Начин на плащане
 
Във вашата  кошница Вие можете да видите цената на избраните от Вас услуги и крайната сума, която трябва да заплатите. Следва да изберете и посочите удобен за Вас начин на плащане от посочените по долу възможности:
 
Плащане по банков път
плащане с карта
Потвърждаване на поръчка
 
Тук можете да видите цялата информация за поръчката си и да я проверите.
 
Важно: Проверете внимателно съдържанието на Вашата  кошница, информацията за плащане и Вашите данни. Ако е необходимо да нанесете корекции, не пропускайте да ги направите своевременно. След като натиснете бутона „ПОРЪЧВАНЕ“, Вашата поръчка ще бъде приета и няма да можете да правите повече промени. След като финализирате поръчката си, ще се свържем с Вас, на предоставения от Вас телефонен номер, за потвърждение на поръчката.
 
Важно: Посочването на непълни или неверени данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва АН-МАРИ 2СОФИЯ ЕООД с изпълнение.
 
Срок на доставка на услугата е обявена като дата на провеждане  на съответния обучителен курс, семинар или ако онлайн продукт до 4 дни от датата на поръчка. Ако това е онлайн сесия с уговорка на дата и час се потвърждава по телефона 
 
Ако доброволно се откажете от участие в мероприятие или провеждане на сесия, сумата ме се възстановява.
 
Заплатената сума за услуга или сесия се връща в случай на здравословен проблем, възникнал на обявените дати за провеждане на събитието.
 
За въпроси и коментари моля, свържете се с нас на телефон: 0898436850 в работно време от 10.00 до 18.00 ч. в работните дни  или пишете на електронен адрес: elipaneva2023@gmail.com.