Курсове

За кого са подходящи електронните КУРСОВЕ ЗА САМОСТОЯТЕЛНА РАБОТА?
 
Курсовете са полезни, за хора, които нямат време и искам да опитат сами да се справят с определени проблеми, които са забелязали в живота си
Чрез тях, можеш сравнително леко да намериш ограничаващия те страх, вярване, емоция, сценарии от приложените материали.
С ефективните и лесни за изпълнение техники, да се освободиш от саботьорите, които носиш.
 
Курсовете са едно добро начало, за да опиташ, усетиш и разбереш, какво не е наред в живота ти, да се научиш да се самонаблюдаваш, и да започнеш да си задаваш въпроси, които са важни за теб.

Курс Освободи се от страховете в партньорските отношения

💔💖💗 Този курс създадох, с голямо желание да съм полезна на хората, които имат или нямат връзки, бракове и семейства.
💔💖💗 Често пъти, когато сме в отношения или не искаме да задълбочим съществуващи отношения може да означава, че имаме скрит СТРАХ
Страховете имат различни лица те могат да бъдат „от това да се разкрия, да бъда уязвим, да позволя на някого да се доближи до скрития ми вътрешен свят, до това, да не загубя човека, чувството, усещането, да не ме предадат, от финансови проблеми, зависимости и други.
💔💖💗Всичко това е скрития подводен камък, който тежи в една връзка. Липсата на доверие, да споделя какво ме тревожи води до това, че започваме да натоварваме връзката със скрити очаквания и претенции, за да заглушим гласа на СТРАХОВЕТЕ.
💔💖💗Искате ли да имате здрава и хармонична връзка, освободете се от страховете си.
Искате ли да се наслаждавате на любовта и партньора си освободете се от претенциите и изискванията маскирани като страхове.
💔💖💗Желая ви лека и приятна работа, ще се радвам да ми пишете, какво сте открили за своята връзка и вас самите.

Към курса
Към курса

Курс Освободи се от блокажите свързани с пари и изобилие

В този курс ще имаш възможност да се научиш да разпознаваш и намираш 💯💲✔ ОГРАНИЧАВАЩИТЕ ВЯРВАНИЯ И УБЕЖДЕНИЯ СВЪРЗАНИ С ПАРИ.
Една голяма част от тях ние сме наследили от нашите родители и близки
Примери за това са „Хората, които имат пари са измамници, По-добре беден, но честен, С работа големи пари не се правят, Парите са зло, не е духовно да имаш пари и мн. Други“
💯💲✔ Като добавим към тях и СТРАХОВЕТЕ „Не ми е разрешено да имам пари, Опасно е да имам пари, Ще загубя нещо, ако имам пари, Не заслужавам изобилие, За мен все няма“
Всичко това може да се преработи, чрез техниките, които съм дала в този курс.
💯💲✔ Искаш ли да се чувстваш финансово свободен, да поемаш пресметнати рискове и да материализираш способностите си, този курс е за теб.

Освободи се от негативните убеждения свързани с пари

Курсът “Освободи се от негативните убеждения свързани с пари” може да предостави разнообразни ползи, които помагат на участниците да преосмислят и преобразят своя подход към парите. Ето някои от потенциалните ползи:

  1. Разбиране и намиране на негативните убеждения: Курсът предоставя възможност за анализ и разбиране на негативните убеждения, които участникът може да има относно парите и финансите.
  2. Промяна на негативните програми свързани с пари: Участниците могат да научат техники и стратегии за промяна на негативните програми и убеждения, заменяйки ги с по-позитивни и подкрепящи.
  3. Преработване на негативните блокажи и сценарии свързани с пари
Към курса
Към курса

Курс Освободи се от 8-те най-разрушителни негативни емоции

Курс Освободи се от 8-те най-разрушителни негативни емоции
Кои са най-разрушителните базови емоции, които могат да ни разболеят психологически и физически дори.
Това са 😡☹😈ГНЯВ, ОБИДА, ЯД, СТРАХ, ТЪГА, РЕВНОСТ, УНИЖЕНИЕ, ПРЕЗРЕНИЕ 😡☹😈
Всяка една от тези емоции, когато се натрупа в подсъзнанието, води до промени в настроените, повишена тревожност, изолираност, физически напрежения, панически атаки .
Не можем да се борим с тези емоции, но можем да се научим да ги изразяваме здравословно, да ги приемаме, да ги зачитаме и да знаем, че те се появяват, тогава, когато нашите граници са нарушени, от самите нас или от другите хора.
Ето защо е важно да не палим пожари и да не изригват вулкани от негативни емоции, които да изсипем върху партньора, колегите, децата, приятелите, родителите, а просто да се научим, че:
😡☹😈 Имаме право на тези емоции
Необходимо е да се научим да ги изразяваме здравословно
Да ги показваме на хората около нас по един безопасен начин
😡☹😈 И да се освобождаваме от тях с благодарност, за това, от което са ни предпазвали в дадената ситуация.
Когато се гневим и го изразяваме шумно, така нашето тяло ни пази от инфаркт или инсулт и дава възможност да се справим с високото кръвно.

Искаш ли да си здрав, балансиран, да не засягаш хората около теб, този курс е за твоето физическо и емоционално здраве.