Skip to content Skip to footer
eli-paneva-profile
ЗА МЕН

САЙ КЕЙ, констелации,
емоционална психология
коучинг и кариерно развитие

Казвам се Елица Панева и имам щастието да работя повече от 20 години в областта на психологията, себепознанието, развитието и човешките ресурси.


Подходът ми на работа е холистичен, като се движим по зададените от вас направления и цели, без да забравяме цялото и как всичко в живота и нас самите е свързано.

Как мога да съм ви полезна?

* С насоки и експертиза по пътя към вашите мечти и актуалното за вас. Да потърсим заедно причините за вашите казусите, да намерим работещите за вас методи и ритъм, да маркираме важното, да постигнем трайни резултати. 

* Разнообразие от техники – коучинг, констелации, САЙ КЕЙ /PSYCH-K/, емоционална психология /EDxTM/, метафорични асоциативни карти /МАК/. С тях работим по поставените от вас въпроси, които може да са свързани с кариера, отношения, пари, бизнес, деца, семейство, личностно развитие.

* Чрез онлайн или лични сесии, в които да разгледаме вашите ограничения, саботажи, препятствия и блокажи. Всичко онова, което ви пречи да се движите свободно напред към желанията, целите и мечтите си.

* С подкрепа и мотивация в трудните моменти, когато искате да се откажете, защото ви е некомфортно и сложно. Да се изправите пред това, което сте скрили дори и от себе си не е лесно, защото е свързано с негативни емоции и чувства.
Резултатът обаче си струва, опитайте! 

Моята мисия

Щастие

Щастието е тук и сега. Като миг, за всеки по своему различно. От нас зависещо – да го приемем, видим, усетим, изживеем, съхраним. Звучи сложно?

Ако бе формула, то щеше да е така просто: Реалност – Очаквания = Щастие

Пълноценен живот

Да бъдете будни и осъзнати, да преминавате изпитанията достойно, да опознавате себе си, да се наслаждавате на процеса – да имате пълноценен живот и да го живеете.

Моята мисия е да бъда полезна на вас в това пътуване към себе си и личното ви развитие.

Свържете се

Заявете час за сесия или консултация - вземете промяната във вашите ръце

КОНТАКТИ

Свържете се