Skip to content Skip to footer
Услуги за развитие и обучение

Подкрепа за вашето
личностно и професионално развитие

Отзиви на клиенти

Работата ми е много динамична и под голям стрес. В следствие на работата с Елица аз постигнах по-добра ефективност в критичните ситуации, които ми се налага да решавам, както и по-добро взаимодействие с колегите и екипите. Колегите ми също отбелязаха голямата промяна в мен и ме насърчиха да продължа да се занимавам с „нещото“, което ме прави по-зрял човек и добър професионалист. В личен план също връзката ми с човека до мен е много по-дълбока и обогатяваща. Това ми дава възможност да се радвам на всеки миг в моя живот.

Ако сте готови да се вгледате в себе си. Ако не ви е страх да ви задават неудобни въпроси! Ако искате да се чувствате по-добре, по-щастливи то това е вашия човек! Няма да ви лъжа, че ще се иска труд и от вас, но резултатите са забележими за много по-кратко време. 

Горещо препоръчвам работата с коучинг, МАК карти и PSYCH-K.

Успех! 

Юлиана Константинова

42 г

Отличен специалист и треньор, който умело навигира, за да постигнете желания резултат. Да търсите отговори може да е лесно, ако имате професионалист като Ели до себе си, който да задава точни въпроси. Останалото е лична работа. 

Бъдете конкретни, смели, будни!
Резултатите идват, а от вас зависи докъде ще стигнете. Вие определяте направленията, другото излиза в процеса, воден с грижа и внимание.

Благодаря на Ели за подкрепата и всеотдайността!

Б. Х.

33 г

Ели се появи в живота ми точно, когато имах най-голяма нужда от човек като нея.
Тя е моето равновесие, моята сила, моят стимул!

Благодаря на Вселената за всяка една среща с Ели – Ели е Баланс!
Страхотен човек и професионалист!

Анелия Ганева

40 г
Свържете се

Заявете час за сесия или консултация - вземете промяната във вашите ръце

КОНТАКТИ

Свържете се